Met korting naar Weihnachtsoratorium in Concertgebouw met Windsbacher Knaben

Met korting naar Weihnachtsoratorium in Concertgebouw met Windsbacher Knaben

Op donderdag 22 december 2016 (20.15 uur) voert het Windsbacher Knabenchor, samen met Kammerorchester Basel het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach uit. 

U kunt met flinke korting naar dit speciaal voor onze serie samengestelde concert!

U kunt met € 15,50  korting reserveren voor de beste rangen 1 en 1+. U betaalt dan respectievelijk € 59,50 of € 64,00 (incl. drankjes).

Reserveren

Ga naar de website van Het Concertgebouw(als u hier op klikt, komt u meteen bij het concert van 22 december)

  • klik daarna op ‘bestel’
  • kies de gewenste plaatsen op de plattegrond
  • klik op ‘reserveer uw stoelen’
  • u kunt inloggen
  • klik op en “Ik heb een actie- of tegoedboncode”
  • vul bij ACTIE CODE in: FL221216SP (en klik op + VOEG TOE)
  • hierna verschijnt de korting en ziet u de betaalopties

Toelichting

Weihnachtsoratorium
Wat is de kerstperiode zonder het Weihnachtsoratorium van Bach? Wat diens Matthäus-Passion is voor de paastijd, dat is het Weihnachtsoratorium voor de kerstperiode. Gun uzelf een uitvoering op wereldniveau, met het Windsbacher Knabenchor en het Kammerorchester Basel. Het Weihnachtsoratorium bestaat uit zes losse cantates, geschreven voor onder andere Eerste en Tweede Kerstdag en Driekoningen. Vandaag staan de cantates 1, 2, 3 en 6 op het programma.

Windsbacher Knabenchor & Kammerorchester Basel
Na de prachtige en ontroerende uitvoering door de Windsbacher Knaben in 2014 is dit seizoen op veler verzoek wederom het Weihnachtsoratorium door dit jongenskoor te horen. De Windsbacher Knaben behoren tot de beste jongenskoren ter wereld. Onder de solisten van vanavond is tenor James Gilchrist, ook wel ‘the finest Evangelist of his generation’ genoemd. De andere zijn solisten zijn: Sarah Wegener – sopraan, Wiebke Lehmkuhl – alt en Tobias Berndt – bariton, dirigent is Marin Lehnmann. Het Kammerorchester Basel behoort tot de meest vooraanstaande barokorkesten. Het orkest werkt voortdurend samen met beroemde solisten, zoals Andreas Scholl, Franco Fagioli en Hélène Grimaud.

Bereikbaarheid

Het adres van Het Concertgebouw is Concertgebouwplein 2 – 10, 1071 LN Amsterdam.Het Concertgebouw is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto.U kunt met de trein naar NS Amsterdam Centraal Station en dan tramlijn 2 of 5 nemen. Ook kunt u naar NS station Amsterdam Zuid en dan lijn 5 nemen. Met de auto kunt parkeren o.a. in de Museumplein garage, Van Baerlestraat 33b.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .